Logo

Personvern GDPR for SAR-REG

Hvem er vi?

SAR-REG blir driftet av By Tech (org.nr: 925728993) som også er databehandler og har blitt satt sammen av Røde Kors Ressursgruppe Samband Aust-Agder.
Har du et behov for å komme i kontakt med oss kan du sende oss en mail til:[email protected]

Endring av bruksvilkårene

Fra tid til annen kan vi endre eksisterende vilkår og/eller oppdatere disse vilkårene med tilleggsbetingelser som gjelder for tjenesten. For eksempel kan vi endre eksisterende vilkår for å gjenspeile eventuelle obligatoriske endringer i loven. Du bør sjekke vilkårene regelmessig for å holde deg informert. Vi vil også legge inn varsel om endring av disse vilkårene på denne siden eller sende varsel til telefonnummeret du registrerte hos oss. Merk deg at endringer vil ikke gjelde retroaktivt, og de vil tre i kraft tretti (30) dager etter at de er lagt ut på vårt nettsted. Endringer som tar for seg nye funksjoner for tjenesten, eller endringer som er gjort av juridiske årsaker, kan tre i kraft umiddelbart. Du bør avslutte bruken av tjenesten vår hvis du ikke er enig med de oppdaterte/ endrede vilkårene.

Beskyttelse av personvern

Sar-reg personvernerklæring forklarer hvordan vi behandler dine personlige data og beskytter personvernet ditt når du bruker tjenesten vår. Ved å bruke tjenesten vår godtar du automatisk vår personvernerklæring, og sar-reg kan bruke slike data i henhold til personvernerklæringen.

Innholdet ditt i tjenesten vår

Tjenesten vår lar deg laste opp, laste ned og lagre innhold, inkludert, men ikke begrenset til, informasjon, tekst, grafikk, videoer, lyd eller annet materiale («innhold»). Du beholder eierskap av eventuelle immaterielle rettigheter du har til innholdet. Når du laster opp, lagrer, sender eller mottar innhold til eller gjennom tjenesten vår, gir du sar-reg og dets tjenestepartnere en verdensomspennende lisens til å være vert for, lagre, laste opp og laste ned dette innholdet, kun for det formål å kunne tilby tjenesten til deg og din bruk av innholdet. Vi forbeholder oss denne retten til enhver tid, men er ikke forpliktet til å fjerne eller nekte å distribuere innhold gjennom tjenesten, inkludert innholdet ditt.
Det er du som bruker av systemet som er ansvarlig for at opplysningene du registrerer inn er godkjent.

Programvare i tjenesten vår

Når tjenesten krever eller inkluderer nedlastbar programvare, kan denne programvaren oppdateres automatisk på enheten din når en ny versjon eller nye funksjoner blir tilgjengelige for deg. Noen plattformer kan la deg justere innstillingene dine for automatiske oppdateringer. Du må ikke kopiere, modifisere, distribuere, selge eller leie ut noen del av tjenesten eller den medfølgende programvaren, og du må heller ikke omdanne eller forsøke å pakke ut kildekoden til programvaren, med mindre lokal lovgivning forbyr disse restriksjonene eller du har vår skriftlige tillatelse.

Data vi samler og lagrer

Hva: Hvorfor: Sikkerhet:
Navn For å vite hvem du er, og legge ditt navn på fremmøtelister og lag. Krypteres ikke
Telefonnummer For å kunne automatisere inn/ut registrering, samt komme i kontakt med deg. Krypteres ikke
Organisasjon For å skille hvem som er i søk. Krypteres ikke
Sted Slik at vi vet hvilket avdeling/sted du kommer fra. Krypteres ikke
Kompetanse Slik at aksjonsledelsen enkelt får opp kompetansen til medlemmene. Krypteres ikke
Issi Slik at issi kommer automatisk inn på brukeren under akjsonen Krypteres ikke
Passord Ønsker du og logge inn på vårt system med passord kan du lagre dette. Passordet blir kryptert med flere lag og er ikke mulig for oss og gjennopprette. Krypteres
Epost Slik at du kan motta rapport om aksjonen Krypteres ikke
Live-Tracking: GPS posisjoner Har du samtykket til Live-Tracking sender enheten din GPS posisjoner til våre servere. Dette blir kun sendt når du er meldt inn på en aksjon og har godkjent sporing på den aktuelle aksjonen. Krypteres
Live-Tracking: Batteriprosent Har du samtykket til Live-Tracking sender enheten din batteriprosenten til våre servere. Dette blir kun sendt når du er meldt inn på en aksjon og har godkjent sporing på den aktuelle aksjonen. Krypteres
Live-Tracking: Hastighet Har du samtykket til Live-Tracking sender enheten din hastighet til våre servere. Dette blir kun sendt når du er meldt inn på en aksjon og har godkjent sporing på den aktuelle aksjonen. Krypteres
Tidspunkt INN Slik at vi vet når du ankommer en aksjon. Krypteres ikke
Tidspunkt UT Slik at vi vet når du forlater en aksjon. Krypteres ikke
IP-Adresse Vi lagrer ip adressen du bruker opp mot din bruker, slik at vi kan sikre brudd på sikkerheten. Krypteres ikke
AksjonsID Slik at vi vet hvilken akjson du er/har deltatt på. Krypteres ikke
Savnetprofil Savnet profil kan inneholde navn, alder, høyde, bilde, bekledning og andre ting om den savnet. Krypteres
Logg Her lagres all tekst som blir skrevet inn Krypteres
Sambandslogg Har lagrer vi TIL, FRA, MELDING og tidspunk Krypteres
Aksjonsnavn Slik at vi vet hvilken akjson du er/har deltatt på. Krypteres ikke
IPP IPP til aksjonen/savnet. Krypteres
Aksjons UTM UTM til aksjonen Krypteres ikke
HRS-NR Knytter aksjonen til et HRS nummer Krypteres ikke
Kategori Lar deg velge kategori ut fra LPB Krypteres ikke
Aksjonsledelse Her lagres en oversikt over alle i aksjonsledelsen med tid inn/ut, navn og rolle Krypteres
SMS'er Alle SMS'er blir krypert på vår server, men når vi sende ut SMS er disse ikke lenger kryperte og kan leses i klartekst av mottaker og operatør. Krypteres
Lagsoversikt Her lagrer vi tid, person og lag Krypteres
Oppdrag Her lagrer vi oppdragstekst og koordinater Krypteres
Tracking via SMS Ved utsendelse av sms som inneholder tracking/sporing lagrer vi navn, telefonnummer, tid og sted på personen som blir lokalisert.
Dette blir lagret etter samtykke fra savnet/personen som blir lokalisert i form av en melding mottaker må bekrefte.
Krypteres

Kryptering og sikkerhet

Vi tar sikkerhet på alvor og alle aksjoner krypteres med en egen unik krypteringsnøkkel.
Tilkoblingen mellom deg og våre servere er kryptert med HTTPS 256 bits.
Serveren som våre filer og database ligger på er også kryptert med en unik nøkkel, serveren er plassert på et datasenter i Norge.

Partnere

Vi sender over brukerdata som Navn, Telefonnummer, Epost og forening til smartsupp og Lucky Orange. Denne informasjonen blir tilgjengelig for oss når du starter en Chat eller melder en feil til oss. Smartsupp brukes for å vise deg LiveChat boblen og lar deg snakke med oss døgnet rundt. Lucky Orange lar oss opprette heatmap som viser oss vilken funksjoner som blir best og minst brukt. Vi har signert en egen GDPR avtale med SmartSupp og Lucky Orange.

Live-Tracking (APP)

Sar-Reg app gir deg mulighet til å aktivere sporing, og denne informasjonen sendes da til våre servere. Det er kun data innsendt mens du er innmeldt en hendelse (med Sar-Reg aksjonsID) som blir synlig. Ledelsen for hendelsen som har brukertilgang til systemet og aksjonen, vil da kunne se din bevegelse i sanntid. Dette gjelder så lenge sporing er aktivert, og du er innmeldt på en hendelse.
Sporing under aktivt oppdrag: Når du er satt inn på et lag, og laget får tildelt et oppdrag, vil din sporing ikke lenger vises som en sanntidsmarkering, men hele sporloggen vil lagres. Opplysningene vil anonymiseres til å være f.eks Agder 2-1,1. Altså Agder lag 2-1 spor 1. Denne sporloggen vil lagres som dokumentasjon for utført arbeid, og være tilgjengelig for ledelse, samt offentlig myndighet. I enkelte tilfeller vil også sporloggen kunne brukes i opplæringsøyemed.

Ved å godkjenne sporing av din enhet blir din posisjon sendt til oss i bakgrunnen selv om appen er lukket og ikke i bruk. (vill alltid være tilgjengelig)
Dette er for at aksjonsledelsen skal kunne se din posisjon i sandtid.
Du kan når somhelst avslutte sporingen.
Sporingen avsluttes automatisk når du melder deg ut fra aksjonen, og en ny forespørsel blir gjort hver gang du melder deg inn på nytt.

Taushetserklæring

Du forplikter deg herved til ikke å bruke, utlevere eller på annen måte gjøre tilgjengelig for uvedkommende informasjon om personopplysninger eller bedrifts- eller forretningsmessig kunnskap eller data som du har fått kjennskap til igjennom systemet. Taushetsplikten gjelder også etter at engasjementet er avsluttet. Ved bruk av systemet bekrefter du at du har forstått innholdet i taushetsplikten og at brudd på denne plikten kan føre til utelukkelse i bruk av systemet, samt en eventuell politianmeldelse.

Begrenset ansvar for tjenesten vår

I DEN GRAD DET ER TILLATT AV LOVEN, ER TJENESTEN TILGJENGELIG «SOM DEN ER». DU FORSTÅR UTTRYKKELIG OG SIER DEG ENIG I AT: NÅR DET ER TILLATT AV LOVEN, VIL SAR-REG OG DETS TJENESTEPARTNERE, LISENSGIVERE, ANSATTE OG AGENTER IKKE VÆRE ANSVARLIG FOR TAPT FORTJENESTE, INNTEKTER, DATA, ØKONOMISKE TAP ELLER INDIREKTE TAP, SPESIELT TAP, FØLGESKADER ELLER ANDRE SKADER UNDER NOEN OMSTENDIGHETER. DIN BRUK AV TJENESTEN GJØRES PÅ EGEN RISIKO. TJENESTEN TILBYS «SOM DEN ER». SAR-REG GARANTERER IKKE AT: TJENESTEN MØTER ALLE KRAVENE DINE TIL ENHVER TID; AT TJENESTEN ER FEILFRI OG AT ALLE FEIL I TJENESTEN RETTES; AT TJENESTEN VIL VÆRE UTEN AVBRUDD. ALT INNHOLD SOM LASTES NED, LASTES OPP OG/ELLER PÅ ANNEN MÅTE ER SKAFFET GJENNOM BRUK AV TJENESTEN, ER SKAFFET ETTER EGET SKJØNN OG PÅ EGEN RISIKO, OG DU ER ALENE ANSVARLIG FOR SKADE PÅ DATAMASKINENS UTSTYR ELLER ENHETER, INKLUDERT, MEN IKKE BEGRENSET TIL, BÆRBARE DATAMASKINER, STASJONÆRE DATAMASKINER, NETTBRETT, SMARTTELEFONER OG SMARTKLOKKER, ELLER DATATAP SOM SKYLDES NEDLASTING ELLER BRUK AV SLIKT MATERIALE.

Forespørsel om personopplysninger

Ønsker du og sende en forespørsel om personopplysninger eller ønsker du at opplysninger slettes gjøres dette til [email protected] eller via live-chat på nettsiden vår sar-reg.no.
Vi har som et mål om å gi deg alle opplysninger innen 7 dager, men kan i noen tilfeller ta lenger tid.

Hjelp eller spørsmål

By Tech org.nr 925728993 eier Sar-Reg og alle dens rettigheter.
Ved behov for kontakt med sar-reg kontaktes By Tech direkte på mail [email protected]