Logo

Brukervilkår for Sar-Reg

Endring av bruksvilkårene

Fra tid til annen kan vi endre eksisterende vilkår og/eller oppdatere disse vilkårene med tilleggsbetingelser som gjelder for tjenesten. For eksempel kan vi endre eksisterende vilkår for å gjenspeile eventuelle obligatoriske endringer i loven. Du bør sjekke vilkårene regelmessig for å holde deg informert. Vi vil også kunne legge inn varsel om endring av disse vilkårene på denne siden eller sende varsel til telefonnummeret du registrerte hos oss. Merk deg at endringer vil ikke gjelde retroaktivt, og de vil tre i kraft tredve (30) dager etter at de er lagt ut på vårt nettsted. Endringer som tar for seg nye funksjoner for tjenesten, eller endringer som er gjort av juridiske årsaker, kan tre i kraft umiddelbart. Du bør avslutte bruken av tjenesten vår hvis du ikke er enig med de oppdaterte eller endrede vilkårene.

Beskyttelse av personvern

Sar-reg personvernerklæring forklarer hvordan vi behandler dine personlige data og beskytter personvernet ditt når du bruker tjenesten vår. Ved å bruke tjenesten vår godtar du automatisk vår personvernerklæring, og vi kan bruke slike data i henhold til personvernerklæringen.

Innholdet ditt i tjenesten vår

Tjenesten vår lar deg laste opp, laste ned og lagre innhold, inkludert, men ikke begrenset til, informasjon, tekst, grafikk, videoer, lyd eller annet materiale («innhold»). Du beholder eierskap av eventuelle immaterielle rettigheter du har til innholdet. Når du laster opp, lagrer, sender eller mottar innhold til eller gjennom tjenesten vår, gir du SAR-REG og våre tjenestepartnere en verdensomspennende lisens til å være vert for, lagre, laste opp og laste ned dette innholdet, kun for det formål å kunne tilby tjenesten til deg og din bruk av innholdet. Vi forbeholder oss denne retten til enhver tid, men er ikke forpliktet til å fjerne eller nekte å distribuere innhold gjennom tjenesten, inkludert innholdet ditt.

Programvare i tjenesten vår

Når tjenesten krever eller inkluderer nedlastbar programvare, kan denne programvaren oppdateres automatisk på enheten din når en ny versjon eller nye funksjoner blir tilgjengelige for deg. Noen plattformer kan la deg justere innstillingene dine for automatiske oppdateringer. Du må ikke kopiere, modifisere, distribuere, selge eller leie ut noen del av tjenesten eller den medfølgende programvaren, og du må heller ikke omdanne eller forsøke å pakke ut kildekoden til programvaren, med mindre lokal lovgivning forbyr disse restriksjonene eller du har vår skriftlige tillatelse.

Taushetserklæring

Du forplikter deg herved til ikke å bruke, utlevere eller på annen måte gjøre tilgjengelig for uvedkommende informasjon om personopplysninger eller bedrifts- eller forretningsmessig kunnskap eller data som du har fått kjennskap til igjennom systemet. Taushetsplikten gjelder også etter at engasjementet er avsluttet. Ved bruk av systemet bekrefter du at du har forstått innholdet i taushetsplikten og at brudd på denne plikten kan føre til utelukkelse i bruk av systemet, samt en eventuell politianmeldelse.

Begrenset ansvar for tjenesten vår

I DEN GRAD DET ER TILLATT AV LOVEN, ER TJENESTEN TILGJENGELIG «SOM DEN ER». DU FORSTÅR UTTRYKKELIG OG SIER DEG ENIG I AT: NÅR DET ER TILLATT AV LOVEN, VIL SAR-REG OG DETS TJENESTEPARTNERE, LISENSGIVERE, ANSATTE OG AGENTER IKKE VÆRE ANSVARLIG FOR TAPT FORTJENESTE, INNTEKTER, DATA, ØKONOMISKE TAP ELLER INDIREKTE TAP, SPESIELT TAP, FØLGESKADER ELLER ANDRE SKADER UNDER NOEN OMSTENDIGHETER. DIN BRUK AV TJENESTEN GJØRES PÅ EGEN RISIKO. TJENESTEN TILBYS «SOM DEN ER». SAR-REG GARANTERER IKKE AT: TJENESTEN MØTER ALLE KRAVENE DINE TIL ENHVER TID; AT TJENESTEN ER FEILFRI OG AT ALLE FEIL I TJENESTEN RETTES; AT TJENESTEN VIL VÆRE UTEN AVBRUDD. ALT INNHOLD SOM LASTES NED, LASTES OPP OG/ELLER PÅ ANNEN MÅTE ER SKAFFET GJENNOM BRUK AV TJENESTEN, ER SKAFFET ETTER EGET SKJØNN OG PÅ EGEN RISIKO, OG DU ER ALENE ANSVARLIG FOR SKADE PÅ DATAMASKINENS UTSTYR ELLER ENHETER, INKLUDERT, MEN IKKE BEGRENSET TIL, BÆRBARE DATAMASKINER, STASJONÆRE DATAMASKINER, NETTBRETT, SMARTTELEFONER OG SMARTKLOKKER, ELLER DATATAP SOM SKYLDES NEDLASTING ELLER BRUK AV SLIKT MATERIALE.

Forespørsel om personopplysninger

Forespørsel om personopplysninger gjøres til [email protected] eller via live-chat på nettsiden vår sar-reg.no.
Vi har som et mål om å gi deg alle opplysninger innen 7 dager, men kan i noen tilfeller ta lenger tid.

Hjelp eller spørsmål

By Tech org.nr 925728993 eier Sar-Reg og alle dens rettigheter.
Ved behov for kontakt med sar-reg kontaktes By Tech direkte på mail [email protected]